Tuesday, February 8, 2011

Yaklaşan Son Başvuru Tarihleri

Media Fields Journal: 15 Şubat 2011
Belgesel Sinema üzerine güncel konulara yer veren dergi, üçünü sayısında belgesel üzerine tekrar düşünmek için sınırları nasıl çizebiliriz sorusu üzerine yoğunlaşıyor ve 1500-2500 kelimelik makaleler, video çalışmaları ve söyleşi başvurularını kabul ediyor.

Sheffield Doc/Fest: 18 Şubat 2011
Sheffield Doc/Fest 16-21 yaş arasında, İngiltereli gençlerden bir gençlik jürisi kuracak. Seçilen jüri üyeleri aynı zamanda mart ayında gerçekleşecek bir projenin de içinde yer alarak, çeşitli filmler izleyecek, üzerlerinde tartışacak ve önemli isimlerin katıldığı seminerleri dinleyecekler.

FIDLab: 19 Şubat 2011
Yazılımdan, post-production evresine kadar her aşamadaki film projelerini destekleyen FIDMarseille'e başvuru için gönderilecek projelerde format, uzunluk ve ya konu sınırlaması yok.

Festivale gönderilebilecek filmler için süre ya da yapım kısıtlaması bulunmamakta.

Margaret Mead Film & Video Festival: 1 Nisan 2011 (geç başvuru için; 9 Mayıs 2011)
American Museum of National History tarafından her sene gerçekleştirilen festival, bu sene de, geçtiğimiz iki sene içinde üretilen filmlerin başvurularını kabul ediyor.

3. kez düzenlenecek festival, ses ve görüntünün tekrar kullanımını, bu kullanımların uygunluğunu ya da uygunsuzluğunu sorguluyor. Gönderilecek filmlerin 20 dakikalık ya da daha kısa ve 2009'dan sonra üretilmiş olmaları gerekmekte.

No comments:

Post a Comment