Tuesday, February 15, 2011

Kısa Haberler

**London's Global University, PhD düzeyinde bir ağ iletişimi sağlamak amacıyla, yeterli yabancı dile ve altyapıya sahip bir gönüllü aramakta. İlgilenenler şu adresten iletişime geçebilirler;
** "American Anthropological Association" tarafından Montreal'de düzenlenen Society for Visual Anthropological (SVA) Senelik Buluşmaları Mart, 15 2011 tarihi başvurmak için son gün olmak üzere, makalelerini bekliyor. Bu senenin teması; "Traces, Trademarks, and Legacies" (İzler, Markalar, ve Miraslar). 'Online' başvurular için www.aaanet.org adresini, ayrıntılı bilgi için www.societyforvisualanthropology.org adresini kullanabilirsiniz.

** Norwegian University of Science and Technology tarafından düzenlenen "10. International Conference of the Nordic Society for Intermedial Studies (NorSIS) 26-28 Ekim 2011 tarihleri arasında gerçekleşecek. Konferansta sunulacak makalelerin son başvuru tarihi, 15 Mayıs 2011. Ayrıntılı bilgi için; www.ntnu.no/ikm.mediaacts.

** University of Westminster tarafından düzenlenen "Transforming Audiences 3" konferansı, 1-2 Eylül 2011 tarihlerinde Londra'da gerçekleşecek. Makaleler için son başvuru tarihi, 21 Nisan 2011. Ayrıntılı bilgi için; www.transformingaudiences.org.uk

** Gezici kısa film festivali "Lunafest, by, for, about a Women", bu sene Amerika ve Kanada'da 150'yi aşkın sinema salonunu dolaşacak. Festival 20'dakikadan kısa, kadınlar tarafından, kadınlar için ya da kadınlar hakkında yapılmış filmleri bekliyor; www.lunafest.org. Son başvuru tarihi 1 Nisan 2011.

** Dağ Kültürü Derneği tarafından düzenlenen 6. Dağ Filmleri Festivali, 1-6 Mart tarihleri arasında izleyici ile buluşacak. Festival filmleri, "Dünyadan", "Keşif Ruhu", "Ülkemizden", "Doğa-Çevre-İnsan", "Bisiklet" ve "Kayak" temaları altında toplanacak. Ayrıntılı bilgi için; www.dagfilmfest.org.

No comments:

Post a Comment