Saturday, December 10, 2011

2. Yılmaz Güney Kültür ve Sanat Festivali’ne Başvurular Devam Ediyor

Yüz Çiçek Açsın Kültür Merkezi tarafından organize edilen “2. Yılmaz Güney Kültür ve Sanat Festivali” başlıyor. Yılmaz Güney Vakfı’nın katkılarıyla gerçekleştirilecek olan festival; Sinema (kısa film, belgesel), Öykü, Şiir, Karikatür, ve Fotoğraf dallarında olmak üzere beş sanat dalında gerçekleştirilecek.

7 Kasım 2011 – 15 Ocak 2012 tarihleri arasında başvuruları kabul edecek olan festival 15 Ocak ve 15 Mart 2012 tarihleri arasında, İstanbul başta olmak üzere birçok şehirde yapılacak etkinliklerle devam edecek ve 31 Mart gecesi düzenlenecek ödül töreni ile son bulacak. Festival mekânları ve etkinlik takvimi 1 Ocak 2012 tarihinde ilan edilecek.

Kendi alanlarında saygın onlarca ismin jüri üyesi olarak katıldığı 2. Yılmaz Güney Kültür ve Sanat Festivali maddi değeri olmayan ödüller verilecek. Festivalin amacı yarışmak değil, Yılmaz Güney’in sanat anlayışında vücut bulan, halktan yana sanat yapan amatör ya da profesyonel tüm sanatçıları ortak bir platformda buluşturmak ve üretime teşvik etmektir.

Not: Basın Bülteni'nden alınmıştır. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

No comments:

Post a Comment